HTR Rakennustiimi Oy – meillä laatu ja asiakastyytyväisyys ovat etusijalla

Ota yhteyttä

Palvelulupauksemme: Toteutamme jokaisen rakennus- ja remonttiurakan asiakkaan ehdoilla, viimeisteltyä työjälkeä ja asiakastyytyväisyyttä kunnioittaen. Teemme yhteistyötä tunnettujen tavaratoimittajien kanssa ja suosimme kotimaisia

laatutuotteita. Näin voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat tuotteet ja remonttitarvikkeet helposti ja mutkattomasti.
Kuulumme Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -verkostoon.

Laadukasta rakennus- ja remonttipalvelua

Jokainen asiakkaamme, remonttikohteemme ja rakennusurakkamme on meille yhtä tärkeä. Pysymme aina aikataulussa ja toteutamme sen minkä lupaamme. Kauttamme saat veloituksettoman arvion ja selkeän kirjallisen hintalaskelman, josta käy ilmi remontin tai rakennustyön kustannukset.
Huomioimme asiakkaamme asumismukavuuden työskentelymme aikana, ja panostamme myös remontin tai rakennusprojektin aikaiseen siisteyteen. 


Remontin tai rakennustyön valmistuttua pidämme asiakkaamme kanssa yhteisen katselmuksen, jossa tarkistamme yhdessä työmme jäljen.
Takaamme työmme kestävän laadun, joten tarjoamme asiakkaillemme veloituksettoman jälkitarkastuksen vuoden kuluttua urakan päättymisestä.

Kotimainen rakennusalan ammattilainen

Henkilöstömme koostuu rakennusalan rautaisista ammattilaisista, joista jokaisella on paitsi yhtenevää, mutta myös toisistaan poikkeavaa erikoisosaamista eri rakennusaloilta. Näin voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti. Valitessasi yrityksemme rakennus- tai remonttikumppaniksesi, voit olla varma sekä työn että asiakaspalvelun laadusta.

Näin suoritamme urakkamme:

  • Arvion antaminen

  • Hintalaskelman ja aikataulun hyväksyminen

  • Työn suorittaminen sovitussa aikataulussa

  • Kohteen katselmus yhdessä asiakkaan kanssa

  • Ilmainen jälkitarkastus

Ota yhteyttä ja varaa kartoituskäynti
puhelinluurikuvake

Tarjoamme remonttipalvelut Raisiosta Turun seudulle ja muualle Suomeen asiakkaan toiveita kunnioittaen. Kysy lisää!

Ota yhteyttä