Vankkaa huoneistoremonttien osaamista Turun lähiseudulla

Ota yhteyttä

Haetko uutta ilmettä asuintilaasi ja luotettavaa remonttikumppania projektiisi?

HTR Rakennustiimi Oy on huoneistoremonttien pitkän linjan asiantuntija. Toteutamme erilaiset sisäremontit muun muassa keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja saunatiloihin. Palvelemme isännöitsijöitä, yksityisiä asiakkuuksia sekä tarpeen mukaan myös yrityksiä.

Palvelemme Turun ja Raision alueella sekä noin 70 kilometrin säteellä niiden lähiseudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palveluistamme!

Huoneistoremontit kaikkiin sisätiloihin

HTR Rakennustiimi Oy toteuttaa monipuolisesti kaikki asuntojen remontit keittiöstä kylpyhuoneeseen. Remontoimme esimerkiksi parketit ja muut lattiat sekä lattiavinyylit. Hoidamme myös maalaukset ja tapetoinnit tarpeidesi mukaan useampaan tilaan tai yksittäiseen huoneeseen.

Lisäksi toteutamme kylmätilan muutoksen lämpimäksi tilaksi, esimerkiksi kellarista työhuoneeksi.

HTR Rakennustiimi Oy on varma valinta, kun haluat luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin huoneistoremontillesi. Ota yhteyttä ja kerro meille remonttitarpeistasi! Teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Rakennustyöt perustuksista kattoremontteihin

Huoneistoremonttien lisäksi toteutamme rakennustöitä monipuolisesti saneeraamisesta uudis- sekä hirsirakentamiseen. Meiltä onnistuvat muun muassa kodin tai vapaa-ajan asunnon peruskorjaukset sekä uuden piharakennuksen, pation tai terassin rakennus. Lisäksi olemme erikoistuneet hirsirakentamiseen.

 

Jokainen rakennus- ja remonttiurakka toteutetaan asiakkaan ehdoilla sekä laadukasta ja viimeisteltyä työnjälkeä kunnioittaen. Voit lukea lisää toimintaperiaatteistamme ja palvelulupauksestamme täältä.

 

Kerro meille rakennusprojektistasi, niin katsotaan, kuinka voimme olla avuksi!

Lue lisää rakennuspalveluista
yhteydenottokuvake

Toteutamme huoneistoremontit ja muut palvelut Turun lähiseudulla ja muualla Suomessa vankalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystietoihin