Rakennus- ja remonttipalvelut laadulla – Turussa ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä

Perustuksista kattoremontteihin, myös mm. keittiö- ja saunaremontit!

5/2017 hankittu Scott Duraflow -raitisilmapaketti – tehokas apu pölyisiin kohteisiin, kuvia referenssisivustolla.

Saneerauspalvelut

Peruskorjaustyöt ulkoverhouksesta kattoremontteihin

Kauttamme saat kaikki saneeraustyöt kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi. Toteutamme kaikki saneeraustyöt, kuten lautaverhoiltujen omakotitalojen ulkoremontit, kattoremontit ja kokonaisvaltaiset peruskorjaus- sekä lisäeristystyöt. Saneerauspalvelumme kattaa kaiken aina purkutöistä loppusiivoukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Uudisrakentaminen

Rakennamme myös uutta
Osaavat kirvesmiehemme rakentavat metritavarasta niin varastot kuin piharakennukset, patiot ja terassit sekä aidat. Teemme kaikki kirvesmiehen osaamista vaativat työt ammattitaidolla ja sovitun aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sisäremontit

Remontoimme kaikki sisätilat ammattitaidolla ja tyylillä
Loihdimme kotiisi uuden, klassisen kauniin tai modernin tyylikkään ilmeen juuri sinun tarpeesi ja toiveesi huomioiden. Halutessasi laajempaa muodonmuutosta, uusimme kaikki kotisi pinnat lattiasta kattoon, alusta loppuun asti. Toisinaan tarvetta on vain yksittäisen huoneen tunnelman päivitykselle, jolloin pelkkä uudelleentapetointi saattaa riittää. Kauttamme saat toteutuksen ja tarvikkeet yhdessä tuoreiden ideoiden kanssa!

Lue lisää huoneistoremonteista

Keittiöremontti ja kalusteasennus

Laitetaan kotisi sydän tai säilytystilat uuteen uskoon
Kaipaatko lisää säilytystilaa tai toimivamman ratkaisun vanhojen komerojen tilalle? Haaveiletko uudesta keittiöstä? Me toteutamme kaikki kodin kalusteasennukset ja autamme sinua suunnittelemaan onnistuneen kokonaisuuden, oli kyseessä sitten keittiö tai säilytystilat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
yhteydenottokuvake

Tarjoamme ammattitaitoiset remontti- ja rakennuspalvelut keittiöremonteista saneerauksiin. Palvelemme Raisiosta käsin koko Suomessa – pyydä tarjous!

Ota yhteyttä