Koko maan kattavat hirsirakentamisen palvelut

Ota yhteyttä

Asennustyöt monivuotisella kokemuksella hirsitaloihin – lisäksi korjaamme hirsirakennukset vankalla ammattitaidolla

Hirsirakentaminen vaatii ammattitaitoa ja käytännön kokemusta. Materiaalina hirsi on hyvin perinteinen – kestävä, kaunis ja käytännöllinen, mutta osaavissa käsissä siitä saadaan luotua hyvin näyttävä ratkaisu modernimpaankin kohteeseen. 


Asennamme talotehtaiden hirsitalot, rakennamme perinteisestä hirrestä ja korjaamme hirsirakennukset vankalla ammattitaidolla. Olemme pystyttäneet lukuisia hirsitaloja, -saunoja ja -autotalleja vuodesta 2002 lähtien. 


Rakennamme ja korjaamme hirrestä erilaiset rakennukset aina omakotitaloista vapaa-ajan asuntoihin käyttämällä joko perinteistä nurkkasalvosta tai tasanurkkaa. Toteutamme myös kauniit hirsikatokset, hirsikodat, hirsiaitat ja muut hirrestä valmistuvat työt.

Hirsityöt vuosien tuomalla kokemuksella

Hirsirakentamisen lisäksi korjaamme ja saneeraamme. Lisäksi tarvittaessa siirrämme jo aikaa nähneet hirsirakennukset. Meiltä luonnistuvat hirsirakennusten kengitykset, nostot ja kaikki peruskorjaus- ja laajennustyöt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
yhteydenottokuvake

Hoidamme hirsirakentamisen Raisiossa ja muualla Suomessa vankalla ammattitaidolla. Tilaa meiltä myös vanhojen hirsirakennusten korjaukset!

Ota yhteyttä